Om oss

Vi är experter på avlopp

JP Spolservice AB är ett av väst Sveriges ledande spolföretag och arbetar både med förebyggande samt akuta åtgärder. Vårt företag kännetecknas av hög servicegrad och modern teknik och vi har lösningar för de flesta typer av problem i ditt avlopp då vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp.

Inom bolaget finns all kompetens som behövs för att kunna erbjuda avloppsunderhåll av högsta kvalitet. Vi erbjuder förutom våra kunniga spolbilsoperatörer även STVF certifierad personal och auktoriserade rörinstallationer. 
 
Vi erbjuder snabb service och dygnet runt jour med kort inställelsetid och arbetar aktivt för att du som kund skall vara nöjd från första kontakten till slutfört arbete. 
Våra kunder är både privata villaägare och större fastighetsbolag för vilka vi utför alla typer av renoveringar och underhåll både stora som små. Vi har ramavtal med flera fastighetsbolag. 
 

Ett modernt fullserviceföretag

JP Spolservice AB är ett fullserviceföretag inom avloppsrensning och avloppsunderhåll av dag och spillvattensystem för såväl privata bostäder som större och mindre fastigheter. Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Låt oss hjälpa er i Göteborg med omnejd! 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med en avloppsrensning vid stopp i avloppet. Vi utför avloppsrensning och underhåll åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela västsverige. Har du fått akut stopp i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om våra tjänster är du välkommen att höra av dig. JP Spolservice AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på avloppsrensning, kamerainspektion och relining. Låt oss hjälpa dig i Göteborg och runt om i västsverige! 

JP Spolservice AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
 
JP Spolservice AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och rensning av dag och spillvattensystem i fastigheter.