Rörinspektion

En god investering och försäkring!

Vi utför en rörinspektion som ger dig status på rörsystemen i din fastighet. Genom statusuppdateringen får du kontroll på rören och på så sätt kan du agera med åtgärder i tid. Du slipper obehagliga överraskningar i form av fukt och vattenskador som kan bli mycket kostsamt. Oavsett om du representerar en kommersiell verksamhet eller är villaägare och vill ha en rörinspektion utförd, så hjälper vi dig. JP Spolservice AB utför rörinspektion på ett pålitligt och säkert sätt.

Undvik obehagliga överraskningar!

Så länge avloppssystemen fungerar som de ska tänker vi inte på dem. Det är först när de börjar läcka eller på annat sätt gör sig påminda vi kommer ihåg att vi måste underhålla dem. Den vanligaste skadan i avloppsystem är korrisionsskador, dvs. att metallen löses upp genom kemiska reaktioner. Dessa skador går att förebygga genom underhåll och inspektioner.

i förebyggande syfte

Vi utför en rörinspektion som ger dig status på rörsystemen i din fastighet. Genom statusuppdateringen får du kontroll på rören och på så sätt kan du agera med åtgärder i tid. Du slipper obehagliga överraskningar i form av fukt och vattenskador som kan bli mycket kostsamt. 

Gedigen erfarenhet

JP Spolservice AB utför rörinspektioner till privatpersoner, kommersiella bolag och förvaltare. Allt vi gör, ser vi till att utföra noggrant och med hög kvalitet. Behöver du hjälp och vill ha en kamerainspektion i din fastighet? Vi erbjuder en smidig och funktionell lösning på rörproblem för både fastighetsägare och boende. 

Ta hand om dig – så tar vi hand om dina rör!

Efter att vi har gjort en inspektionen och dokumenterat eventuella fel kan vi ta fram en skräddarsydd lösning. Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet inom branschen och levererar ett arbete av högsta kvalitet. Låt oss hjälpa dig så vi kan åtgärda eventuella fel i tid. 

Önskar du en inspektion av dina rör? – kontakta oss!

JP Spolservice har gedigen erfarenhet i branschen och vi hjälper dig med en kvalitativ kamerainspektion. Välkommen att kontakta oss för konsultation och bokning av tid. Vi utför alltid en trygg och säker inspektion av dina rör! 

Ett modernt fullserviceföretag

JP Spolservice AB är ett fullserviceföretag inom avloppsrensning och avloppsunderhåll av dag och spillvattensystem för såväl privata bostäder som större och mindre fastigheter. Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Låt oss hjälpa er i Göteborg med omnejd! 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med en avloppsrensning vid stopp i avloppet. Vi utför avloppsrensning och underhåll åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela västsverige. Har du fått akut stopp i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om våra tjänster är du välkommen att höra av dig. JP Spolservice AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på avloppsrensning, kamerainspektion och relining. Låt oss hjälpa dig i Göteborg och runt om i västsverige! 

JP Spolservice AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
 
JP Spolservice AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och rensning av dag och spillvattensystem i fastigheter.