Rörspolning med Högtrycksspolning

Högtrycksspolning - snabbt och effektivt när problemet är framme!

Rörspolning med högtrycksspolning är en snabb och effektiv metod när det är stopp i avloppet. Visste du att de första tecknen på att avloppet börjar bli igensatt kan vara att det bubblar i diskhon eller att det börjar lukta illa. Stopp i avlopp kan snabbt orsaka fukt och vattenskador och bör åtgärdas omgående. Högtrycksspolning är den absolut mest effektiva metod att rensa avlopp på. Spolningen görs med vanligt vatten under högt tryck och lämpar sig bra till rör i alla storlekar. Låt oss hjälpa dig när du har stopp i avloppet. Vi utför högtrycksspolning i Göteborg och angränsande län. 

Tryggt och säkert

Det ska kännas tryggt och säkert att anlita oss när du har stopp i avloppet. Vi arbetar på ett sätt som minimerar risken för skador på ditt avloppssystem. Vi hjälper såväl privata bostäder som större och mindre fastigheter både vid akuta problem samt med underhåll för att undvika framtida stopp i avloppet som kan leda till olyckliga och dyra fukt och vattenskador.

Gedigen erfarenhet av högtrycksspolning

JP Spolservice AB är stolta över att kunna säga att vi har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi arbetar hela tiden för att du som kund ska känna dig fullständigt trygg och nöjd med vår service. Företaget har över tio års erfarenhet i branschen och ser hela tiden till att vi ligger i framkant av utvecklingen gällande teknik, kvalitet samt miljö.

Underhåll för att förebygga stopp i avloppet

Att spola rörsystemen är alltid en god investering och innebär förutom en bättre genomströmning att risken att drabbas av akuta stopp och vattenskador minskar. Efter genomförd spolning är avloppet öppet och fritt från matfett och avlagringar. Metoden vi använder är skonsam och miljövänlig och inga kemikalier används. 

Rekommendationer

Oftast beror stopp i avloppet på bristande underhåll. När detta uppstår har rören blivit igensatta och en högtrycksspolning krävs då för att göra rent dem.  En rekommendation är att underhållsspola ledningarna i fastigheten vart 5:e år för att undvika framtida stopp och eventuella fukt/vattenskador. En viktig aspekt att vara medveten om är att en högtrycksspolning även kan utföras i förebyggande syfte. Metoden är propplösande och går alldeles utmärkt att använda sig av i det fortlöpande underhållet av ditt avloppssystem. Det är en optimal metod att använda sig av för att undvika översvämningar och dyra försäkringsärenden. 

Dygnet runt Jour

Allt för ofta uppstår ett stopp i avloppet som en tråkig överraskning. Vår dygnet-runt- jour hjälper dig snabbt, tryggt och säkert, närhelst du behöver den. Våra spolbilar löser dina problem med högt tryck rensar vi omedelbart. Spolbilarna är naturligtvis utrustade med verktyg och material för att klara av de flesta problem när det behövs som mest. 

Kontakta oss

Välkommen kontakta vår spolavdelning om du vill ha kostnadsförslag, eller vill boka högtrycksspolning, en rörinspektion eller enbart har frågor och funderingar. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig. Vi utför högtrycksspolning i Göteborg med omnejd.

Ett modernt fullserviceföretag

JP Spolservice AB är ett fullserviceföretag inom avloppsrensning och avloppsunderhåll av dag och spillvattensystem för såväl privata bostäder som större och mindre fastigheter. Vi är medlem i Branchorganisationen Brif 3Q och du kan vara helt trygg med kvalitén på utförda arbeten. Låt oss hjälpa er i Göteborg med omnejd! 

Kontakta oss

Självklart är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med en avloppsrensning vid stopp i avloppet. Vi utför avloppsrensning och underhåll åt kommersiella bolag, förvaltare och privatkunder i hela västsverige. Har du fått akut stopp i avloppet? Vi har jourservice med spolbil som gör att vi snabbt kan vara på plats. Vill du veta mer om våra tjänster är du välkommen att höra av dig. JP Spolservice AB är det moderna fullservice företaget, din personliga expert på avloppsrensning, kamerainspektion och relining. Låt oss hjälpa dig i Göteborg och runt om i västsverige! 

JP Spolservice AB
Backa Strandgata 14
422 46 Hisings Backa
 
 
JP Spolservice AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och rensning av dag och spillvattensystem i fastigheter.